KONE Residential Flow is een Advanced People Flow Solution, bedoeld om het leven van huiseigenaars en huurders te vereenvoudigen. Dankzij mobiele en cloudtechnologieën kunnen ze verbinding maken met deuren, liften, informatiekanalen en de intercom van een gebouw via KONE Flow, een eenvoudig te gebruiken smartphoneapp. Daarnaast kunnen deuren worden geopend met RFID-sleutelhangers en natuurlijk met de gebruikelijke sleutels van het gebouw zelf.

Aan de slag gaan (beheerder)

Kone residential flow administrator

Aan de slag gaan (hoofdgebruikers)

Kone residential flow main users
    • 1.
      Installeer KONE Flow op uw smartphone.
    • 2.
      Meld u aan met behulp van de uitnodigingsmail die u van uw gebouwbeheerder hebt ontvangen en registreer uzelf.
      • i
        Opmerking: Woont u niet in het appartement (verhuurders), verwijder dan de toegangsrechten die u niet gebruikt (Gebruikers en intercom).
    • 3.
      Maak subgebruikers aan (Gebruikers).
    • 4.
      Geef sleutelhangers aan subgebruikers die er nodig hebben.
      • i
        Opmerking: Sleutelhangers moeten voor gebruik worden geactiveerd.

Aan de slag gaan (subgebruikers)

Kone residential flow sub users
    • 1.
      Installeer KONE Flow op uw smartphone.
    • 2.
      Meld u aan met behulp van de uitnodigingsmail die u van uw hoofdgebruiker of subgebruiker met beheerdersrechten hebt ontvangen en registreer uzelf.
    • 3.
      Vraag een sleutelhanger aan uw hoofdgebruiker als u er één nodig heeft.
      Activeer de sleutelhanger tijdens uw registratie.
    • i
      Opmerking: U kan KONE Residential Flow ook gebruiken zonder de KONE Flow app. Zie Gebruikers registreren die geen KONE Flow gebruiken voor meer informatie.

KONE Residential Flow gebruiken

Kone residential flow use kone residential flow
      Open deuren met uw smartphone.
      Open deuren met uw sleutelhanger.
      Roep de lift op met uw smartphone.
      Ontvang met uw smartphone video-oproepen vanaf de intercom.