Apparatuurinstellingen beheren

U kunt een overzicht bekijken van alle apparatuur die op uw locatie geïnstalleerd is en deze beheren onder LOCATIE-INSTELLINGEN.
    • i
      Opmerking: U kunt de instellingen beheren van locatieapparatuur die wordt gedeeld vanaf een andere locatie. Dit doet u onder de locatie waar de apparatuur oorspronkelijk is geïnstalleerd.

Apparatuur bekijken

• 1.
      Log in bij KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klik op LOCATIE-INSTELLINGEN.
      In het gedeelte Locatieapparatuur ziet u alle apparatuur die op uw locaties geïnstalleerd is.

Naam van apparatuur wijzigen

• 1.
      Klik op het apparaat waarvan u de naam wilt wijzigen.
      De apparatuur kan een lift, intercom of intercom met toegang zijn.
    • 2.
      Klik op NAAM WIJZIGEN.
    • 3.
      Bewerk de naam.
      • i
        Opmerking: De gewijzigde naam wordt doorgevoerd in de KONE Flow-app van alle gebruikers. Zorg ervoor dat u een naam gebruikt waarmee u het toegangspunt gemakkelijk kunt vinden, bijvoorbeeld fietsenberging of garage.
    • 4.
      Klik op NAAM WIJZIGEN.

Contactnamen voor de intercom bewerken

• 1.
      Klik op het apparaat waarvan u de contactnamen wilt bewerken.
      De apparatuur kan een intercom of een intercom met toegang zijn.
    • 2.
      Klik op CONTACTPERSONEN BEHEREN.
    • 3.
      Klik op NAAM WIJZIGEN op de contactnaam die u wilt bewerken.
    • 4.
      Bewerk de contactnaam.
    • 5.
      Klik op NAAM WIJZIGEN.

Pincodes beheren

U kunt een nieuwe pincode aanmaken of de bestaande pincode wijzigen van een intercom met toegang.
    • 1.
      Klik op een intercom met toegang.
    • 2.
      Klik op PINCODE VOOR TOEGANG.
    • 3.
      Een nieuw pincode aanmaken:
      • A.
        Klik op NIEUWE PINCODE TOEVOEGEN.
      • B.
        Voer een nieuwe pincode in.
      • C.
        Voer een beschrijving in voor uw eigen informatie.
      • D.
        Klik op OPSLAAN.
      • i
        Opmerking: U kunt maximaal 5 pincodes per toegangslezer aanmaken.
    • 4.
      Een bestaande pincode bewerken:
      • A.
        Klik op BEWERKEN op de pincode die u wilt bewerken.
      • B.
        Bewerk de pincode of de beschrijving ervan.
      • C.
        Klik op OPSLAAN.
    • 5.
      Een bestaande pincode deactiveren en verwijderen:
      • A.
        Klik op DEACTIVEREN EN VERWIJDEREN op de pincode die u wilt verwijderen.
      • B.