Graphics toevoegen en beheren

Met de app Graphics kan u illustraties uploaden om op uw schermen weer te geven.

Selecteer voor deze procedures eerst een weergavegroep en schakel de app in. Zie voor meer informatie KONE Content Manager en Apps inschakelen.

Graphics & Video instellen

• i
      Opmerking: Afbeeldingen zien er het beste uit wanneer ze overeenkomen met de afmetingen en resolutie van het scherm. KONE raadt de volgende schermresoluties aan:
      • Liggend: 1920 x 1080 pixels
      • Staand: 1080 x 1920 pixels

Voor andere schermresoluties raadt KONE aan dat u een beeldverhouding van 16:9 gebruikt.

• i
      Opmerking: Hoe vloeiend de overgangen verlopen, kan verschillen afhankelijk van het mediatype. Test altijd hoe uw inhoud eruitziet voordat u deze live inschakelt.
    • 1.
      Klik op Uploaden en kies een bestand om te uploaden.
      Ondersteunde afbeeldingen:
      • JPEG
      • PNG

Ondersteunde PowerPoint-presentaties:

• PPT
      • PPTX
      • i
        Opmerking: Video's worden niet ondersteund.
    • 2.
      Klik op Uploaden.
      U kan de uploader terugzetten op de beginwaarden door op Alles verwijderen te klikken.
      U kan ook een map met bestanden naar de uploader slepen en neerzetten.
      • i
        Opmerking: Blader niet naar een andere pagina tijdens het uploaden.
    • 3.
      Kies de weergavegroep waarvoor u de bestanden wilt activeren.
      Selecteert u geen weergavegroep, dan blijven de bestanden in uw bibliotheek staan.

Inhoud beheren

• 1.
      Klik op de kleine pijl naast de naam van de app (Graphics & Video) om illustraties voor andere weergavegroepen te bekijken of om uw bibliotheek met alle beschikbare illustraties te bekijken.
    • 2.
      Stel filters in om alle illustraties van een bepaald type te bekijken, zoals:
      • Bestandstype
      • Uploaddatum
      • Bron
    • 3.
      Klik op Wissen om de filters terug te zetten naar de beginwaarden.
    • 4.
      Pas de weergavevolgorde van illustraties aan.
      • Wis alle filters.
      • Beweeg uw cursor over de illustratie waarvan u de volgorde wilt aanpassen.
      • Gebruik de 3 strepen in de linkeronderhoek van de illustratie om deze naar een andere positie te slepen.
      • Klik op Volgorde opslaan.
    • 5.
      Klik op de lijst/raster-keuzeschakelaar om een lijst van al uw illustraties te bekijken en om ze te selecteren of te verwijderen.
    • 6.
      Klik op Gegevens bewerken om meer gegevens en beheeropties voor uw illustratie te bekijken.
      • Op het tabblad Gegevens kan u de naam van uw illustraties wijzigen en informatie over het bestandstype aangeven.
      • Op het tabblad Weergavegroepen kan u kiezen aan welke weergavegroepen een illustratie wordt toegevoegd.
      • Op het tabblad Schema kan u instellen wanneer uw illustratie wordt weergegeven.
    • i
      Opmerking: Werkt u met meerdere locaties, kijk dan voordat u wijzigingen in het schema aanbrengt op het tabblad Weergavegroepen welke locaties worden aangepast.

Illustraties in bulk bewerken

• 1.
      Klik op de kleine cirkel linksboven in de illustratieweergave om meerdere illustraties te selecteren.
    • 2.
      Klik op # bewerken om de geselecteerde illustraties te bewerken.
    • 3.
      Om illustraties voorgoed te verwijderen, selecteert u illustraties met het ronde selectievakje en klikt u op Verwijderen.