Appweergave-intervallen beheren

Heeft u meerdere apps die inhoud weergeven, dan kan u hun respectievelijke weergave-intervallen kiezen. De verhouding tussen de verschillende weergaven wordt uitgedrukt als een procentuele waarde.
    • 1.
      Selecteer Weergaven -> <naam van een weergavegroep>.
    • 2.
      Verschuif de schuifbalk Appfrequenties om het weergave-interval voor elke app in te stellen.
      Als u bijvoorbeeld alle 4 apps instelt op 25%, wordt elke app in totaal 15 minuten van 1 uur weergegeven, waarbij elke 90 seconden van weergave wordt gewisseld.
    • 3.
      Klik op Opslaan.
    Standaard wordt elke app 90 seconden weergegeven voordat naar de volgende app wordt overgeschakeld. U kan de duur als volgt aanpassen:
    • 1.
      Selecteer Weergavegroepen -> <naam van een weergavegroep>.
    • 2.
      Klik op een app-pictogram in de dynamische app-afspeellijst.
      Klik op Weergaven.
      Klik om het Planning-tabblad te openen.
      Pas de Tijdsduur aan (tijd in seconden).