Android-toestellen

• i
      Opmerking: U heeft Android 8.X of hoger en Bluetooth 4.0 of hoger nodig om KONE Flow te gebruiken. Op eerdere besturingssystemen is volledige compatibiliteit niet gegarandeerd. Zie de instructies van uw smartphone voor meer informatie over hoe u de versie van het besturingssysteem van uw smartphone en uw Bluetooth-versie controleert of hoe u de Google Play gebruikt.
    • 1.
      Open Google Play.
    • 2.
      Download en installeer KONE Flow.

De taal van KONE Flow volgt de taalinstelling van het besturingssysteem van uw smartphone.

Sommige Android-smartphones gebruiken batterijbesparingsfuncties waardoor KONE Flow niet reageert op het openen van deuren, video-oproepen en soortgelijke functies. Bij sommige Android-smartphones moeten bovendien de locatie-instellingen ingeschakeld zijn.

Zie Android-instellingen optimaliseren voor meer informatie over hoe u uw Android-smartphone optimaliseert.