Ik heb problemen met het installeren van de KONE Flow app op mijn smartphone. Wat moet ik doen?

Om de KONE Flow app te gebruiken, moet uw smartphone aan de minimumvereisten voldoen: Android-toestellen moeten het besturingssysteem Android 8.x of hoger hebben en Bluetooth 4.0 of hoger. iOS-toestellen moeten iOS 12 of een nieuwer besturingssysteem hebben. Op eerdere besturingssystemen is volledige compatibiliteit niet gegarandeerd. Doe navraag bij de fabrikant van uw toestel voor uitgebreide specificaties. Zie De KONE Flow Mobile app downloaden en installeren voor meer informatie.