Nieuwe smartphone registreren of oude smartphone vervangen

U kunt slechts één apparaat tegelijk gebruiken met een KONE Flow-gebruikersaccount. Wilt u meerdere apparaten gebruiken, maak dan nog een KONE Flow-account aan.
    • 1.
      Open KONE Flow met de nieuwe smartphone die u wilt registreren en log in.
      Het systeem vraagt of u wilt uitloggen op het oude apparaat en inloggen op een nieuw apparaat.
    • 2.
      Tik op Doorgaan.
      Het systeem logt u uit op het oude apparaat en verplaatst uw machtigingen naar het nieuwe apparaat.
      U bent klaar om KONE Residential Flow te gebruiken.