Lift oproepen met Amazon Alexa

U kunt de lift oproepen met de virtuele assistent Amazon Alexa. U kunt meerdere Alexa-apparaten aan uw KONE Flow-account koppelen.

Voor deze procedure: Zorg ervoor dat u beschikt over:
    • Een apparaat met Amazon Alexa
    • De Amazon Alexa-app op uw smartphone
    • De KONE Flow-app op uw smartphone; u moet bovendien de registratie doorlopen hebben

Voor meer informatie over hoe u Amazon Alexa gebruikt, gaat u naar: {1}www.amazon.com{2}

Alexa instellen

• 1.
      Open de Amazon Alexa-app op uw smartphone.
    • 2.
      Zoek naar de vaardigheid KONE Elevator Call.
    • 3.
      Installeer de vaardigheid.
    • 4.
      Activeer de vaardigheid met uw KONE Flow-inloggegevens.
    • 5.
      Zeg de configuratiezin tegen uw Alexa-apparaat.
      Zeg bijvoorbeeld: Alexa, call me an elevator (Alexa, roep een lift voor me op).
      De configuratiezin wordt weergegeven in de vaardigheid.
      Alexa geeft u een activeringscode.
    • 6.
      Open KONE Flow.
    • 7.
      Tik op MENU -> MIJN GEBOUW -> Alexa-instelling.
    • 8.
      Tik op NIEUW ALEXA-APPARAAT.
    • 9.
      Voer uw naam en de activeringscode in die u van Alexa hebt ontvangen.
    • 10.
      Selecteer de lift die u wilt oproepen en de verdieping waar u normaal gesproken vertrekt.

Lift oproepen met Alexa

• i
      Opmerking: Om misbruik te voorkomen is het aantal herhaalde liftoproepen beperkt. Als u de limiet overschrijdt, wordt uw liftoproep niet beantwoord en zal Alexa de oproep niet bevestigen.
    • 1.
      Zeg de configuratiezin, bijvoorbeeld Alexa, call me an elevator (Alexa, roep een lift voor me op).
      Dit is de zin voor de KONE-liftoproepvaardigheid. De zin is te zien in de Amazon Alexa-app.
      Alexa bevestigt de oproep.

Alexa-instellingen aanpassen

U kunt de volgende instellingen aanpassen:
    • {13}Doellift{14}
      Als uw gebouw meerdere liften heeft, bepaalt deze instelling welke lift Alexa oproept.
    • Doelverdieping
    • Dit is de doelverdieping waar de lift u komt ophalen.
    • 1.
      Open KONE Flow.
    • 2.
      Tik op MENU -> MIJN GEBOUW -> Alexa-instelling.
    • 3.
      Tik op het potloodje naast de Alexa die u wilt aanpassen.

Koppeling met Alexa verbreken

• 1.
      Open KONE Flow.
    • 2.
      Tik op MENU -> MIJN GEBOUW -> Alexa-instelling.
    • 3.
      Tik op de prullenbak naast de Alexa waarvan u de koppeling wilt verbreken.