Smartphonesleutels, sleutelhangers en toegangscodes beheren

Voordat u een smartphonesleutel of sleutelhanger kan gebruiken, moet u deze in het systeem hebben geregistreerd.

Zie Nieuwe smartphone registreren of oude smartphone vervangen voor meer informatie.

• i
      Opmerking: Houd uw mechanische sleutel altijd bij u als reserve. KONE Flow is geen vervanging van uw mechanische sleutel.

Smartphonesleutels toevoegen of verwijderen

• 1.
      Open KONE Flow.
    • 2.
      Tik op Gebruikers.
    • 3.
      Tik op uw eigen account, die wordt aangegeven met 'Ik'.
    • 4.
      Zet de keuzeschakelaar voor Smartphonesleutel aan of uit.

Sleutelhangers toevoegen of verwijderen

• 1.
      Open KONE Flow.
    • 2.
      Tik op Gebruikers.
    • 3.
      Tik op de gebruiker voor wie u sleutelhangers wilt toevoegen of verwijderen.
    • 4.
      Tik op Sleutelhanger activeren... om een sleutelhanger toe te voegen.
    • 5.
      Vul een naam en het serienummer van de sleutelhanger in.
      U kan ook de QR-code scannen die op de sleutelhanger gedrukt is.
    • 6.
      Tik op Activeren.
    • 7.
      Tik op Verwijderen om een sleutelhanger te verwijderen voor gebruik.
      U kan verwijderde sleutelhangers bijvoorbeeld toewijzen aan andere gebruikers die u heeft gemaakt.

Toegangscodes toevoegen of verwijderen

• 1.
      Open KONE Flow.
    • 2.
      Tik op Gebruikers.
    • 3.
      Tik op de gebruiker voor wie u een toegangscode wilt toevoegen of verwijderen.
    • 4.
      Zet de keuzeschakelaar voor Toegangscode aan of uit.
    • 5.
      Stel de begin- en einddatum in voor de geldigheid van de toegangscode.
      • i
        Opmerking: De maximale geldigheidsduur voor toegangscodes is 14 dagen.
    • 6.
      Tik op Opslaan.
      • i
        Opmerking: De toegangscode wordt gegenereerd nadat u op Opslaan hebt getikt.
    • 7.
      Tik nogmaals op de gebruiker om de toegangscode te zien.
      De toegangscode wordt weergegeven.
    • 8.
      Deel de toegangscode door op Delen te tikken.
    • 9.
      Zet de keuzeschakelaar voor Toegangscode uit om de toegangscode te verwijderen.
      • i
        Opmerking: De toegangscode verloopt automatisch op de ingestelde einddatum. Om toegangscodes te blijven gebruiken, moet u een nieuwe genereren.