iOS-toestellen

• i
      Opmerking: U heeft iOS 12 of hoger nodig om KONE Flow te gebruiken. Op eerdere besturingssystemen is volledige compatibiliteit niet gegarandeerd. Zie de instructies van uw smartphone voor meer informatie over hoe u de versie van het besturingssysteem van uw smartphone controleert of hoe u de App Store gebruikt.
    • 1.
      Open de App Store.
    • 2.
      Download en installeer KONE Flow.

De taal van KONE Flow volgt standaard de taalinstelling van het besturingssysteem van uw smartphone, maar u kan de taal van uw besturingssysteeminstellingen wijzigen in KONE Flow.